Gyermeknap Kiskunhalas - jó volt veletek

 

Gyermeknap Kiskunhalas - jó volt veletek

A Halasi Városi Gyermeknapnak idén is a természetes közeget nyújtó Csetényi Élménypark adott otthont.  A város kisebbik fele költözött május 26-án az öko-parkunkba. Már délelőtt 9 órától várta a kaland kicsiket és persze  nagyobbakat is. A KB Autoteam Kft. évek óta támogatja Kiskunhalasi Városi Gyermeknapot.

 

A KB Autoteam Kft. társadalmi szerepvállalásában a kereskedés és szolgáltatásainak székhelyén kiemelt feladatként kezeli a sport, kulturális és közösségi rendezvények támogatását.

A Kiskunhalasi Városi Gyermeknapot is rendszeresen támogatja más egyéb városi rendezvények mellett. Különösen értékelendő, hogy a Halasi Városmenedzser Nonprofit Kft. több színpaddal, tucatnyi rendezvényhelyszínnel és az ilyenkor szokásos árusok jelenlétével várta a Csetényi élményparkba invitálja a látogató közönséget.

A KB Autoteam a közösségi rendezvények támogatása terén fontos küldetésének tartja, hogy termékeivel is a jövő környezettudatos alakulását segítse. A Fiat, Fiat Professional és Jeep márkák, amelyeket a KB Autoteam forgalmaz egyre-másra hozza ki újabbnál-újabb fejlesztésű környezetbarát, költséghatékony modelljeit, amelyek népszerűsítésére kiválóan alkalmasak az ilyen rendezvények.

A KB Autoteam elektromos modelljeit rendszeresen a Csetényi Élményparkban mutatja be a nagyközönségnek tesztjei során. Az élménypark természetes közege üzenetértékű modelljeink széleskörű népszerűsítésére. A gyermeknapra ezúttal egy Fiat 600 elektromos modellt állítottunk ki és természetesen támogattuk a rendezvényt.

gynap_kb_24
gynap_kb_27
gynap_kb_29
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés