Kezdőoldal

Szerviz

 
Kezdőoldal

Szerviz

KB Autoteam Kft. - a sokoldalú szerviz

Szerviz

Fiat, Fiat Professional, Jeep, Citroën és Peugeot márkaszervizünk mellett márkafüggetlen, akár garanciaidőn belüli, teljes körű szervizszolgáltatásokat is kínálunk bármely típusú személy- vagy haszongépjárműre.

Szervizközpontunkat alkatrészbázissal, mosóval kialakított terminálokkal hoztuk létre, és a legmodernebb felszerelések segítik a tökéletes munkavégzést. Emellett képzett szervizcsapatunk hozzáértése és minőségirányítási rendszerünk garantálja, hogy autója a legjobb kezekben van a KB Autoteam Kft. szervizében. A javítási és karbantartási munkálatokon felül, műszaki vizsga és eredetiség vizsgálat esetén is számíthat ránk.

 

Futóműbeállítás

A biztonságos autózás érdekében körülbelül 15 000 kilométerenként, illetve például új téli- vagy nyári gumi felszerelése, az autó bizonytalan úttartása esetén is ajánlott a futómű ellenőrzése és beállítása.

 

Hunter futómű diagnosztika

A világszínvonalú Hunter futómű diagnosztikával percek alatt átfogó állapotképet kapnak ügyfeleink járművük futóművéről. A korszerű műszer, a jármű futópadra állásától számított másfél perc múlva komplex adatokat nyújt, ha kell kinyomtatva az adott autó kerékbeállításainak állapotáról. Az ügyfeleink előre egyeztetett időre érkezve, az adminisztrációs ügyintézéssel együtt negyedóra megkapják futómű ellenőrzésének eredményét.

 

Gumiszerviz és gumicsere

A gumiszerviz során precíz eszközök segítségével mindennemű gumijavítást, centrírozást elvégzünk, és időszakos gumicsere esetén is állunk rendelkezésükre. Alkatrész forgalmazó részlegünk széles választékban kínál a különféle típusú autókhoz megfelelő gumifajtákat.

 

Klímajavítás, -tisztítás és -fertőtlenítés; klímafeltöltés

A klímaberendezések rendszeres karbantartása és tisztítása nélkülözhetetlen a hatékony, biztonságos működéshez, és jelentősen növeli a klíma élettartamát. A klímagáz töltési szintjét is érdemes évente ellenőriztetni, szükség esetén feltöltetni. Az autószervizünk az autóklíma-berendezések vírustalanítását, antibakteriális kezelését, penészgombátlanítását, poratka- és allergiamentesítését minőségi fertőtlenítő anyagok segítségével végzi, hogy Ügyfeleink járművének klíma berendezése így az utasok egészségét nem kockáztatva működjön.

 

Szélvédő sérülések javítása

Már az apróbb szélvédő sérülések is kockázatot jelenthetnek, hiszen a szélvédő az autó szerkezeti szilárdságának nagy részét biztosítja. Közúti ellenőrzés vagy műszaki vizsga során szintén problémát jelenthetnek a nem javított sérülések.

A kő vagy egyéb szilárd anyag felverődése által okozott szélvédősérüléseket szakszerűen javítjuk.

Karosszéria és Fényezőműhelyünkben pedig szélvédőcsere is elérhető.

További információért keresse munkafelvevő kollégánkat a 06 77 429 395-ös telefonszámon!

Munkatársaink
 
Balaskó István

szervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Bankós Lóránt

szerviz-műhely vezető

Egyed Zoltán

munkafelvevő, garanciális ügyintéző

Horváth Ádám

autóvillamossági szerelő, autószerelő

Zsolnai László

autóvillamossági szerelő, autószerelő

Zavarkó Zoltán

vevőszolgálati munkatárs

Kiss Sándor

autószerelő

Csordás Ádám

autószerelő

Tarjányi Erik

autószerelő

Kiss Gabriella

műszaki asszisztens

Valkai Dávid

autószerelő

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés