Újabb Autoteam SE siker

 

Újabb Autoteam SE siker

Az első félidő derekáig meglepetés mérkőzésnek ígérkezett a vasárnapi KB Autoteam SE Miklós-KC találkozó a megyei női kézilabda bajnokság soros fordulójában. A félidőre azonban helyre billeni látszott a papírforma, mert 5 gólos előnnyel fordult a hazai  csapat. A második játékrészben pillanatok alatt összeomlott a vendég Kunszentmiklós. Virág Erika együttese ugyan kapta a gólokat, de duplán válaszolva nagy fölényre tett szert. A végére erejével teljesen elkészülő vendégek nagy gólarányú vereséget szenvedtek. KB Autoteam SE - Miklós KC 43-25 (17-12)

Az eddig 100%-os teljesítményt nyújtó KB Autoteam SE  biztosan vezeti a női megyei kézilabda bajnokság tabelláját, amit a vasárnapi fordulóban tovább erősített. A jövő héten viszont komoly erőpróba előtt áll a csapat, hiszen az egyik nagy rivális, jó játékerőt képviselő Jánoshalma otthonába utazik.

Virág Erika (edző, KB Autototeam SE): "Az elején könnyedén vettük a találkozót és magunkra húztuk a tavalyinál sokkal erősebb Kunszentmiklóst. Kicsit álmos volt a csapat. Az óra átállítás, a hosszú hétvége negatívan hatott a lányokra, de aztán összeszedtük magunkat. A Miklós KC sokat fejlődött tavaly óta, de kétség nem fért a győzelmünkhöz. A jövő heti jánoshalmi mérkőzésre azonban fel kell pörögnünk, mert ők komoly erőt képviselnek és a Majsától kikaptak legutóbb, tehát nagyon motiváltak lesznek."

Heller Milán (edző, Miklós KC): "Az első félidő játékával és az eredménnyel elégedett voltam. Nyilván nem Halason kell nyernünk, de jól tartottuk magunkat, aztán ahogy lenni szokott a nagyobb előnynél elment a játékkedv és egyre gyengébbekké, hitetlenebbekké váltunk. Sokat fejlődött az elmúlt évben csapatunk, nem tört meg minket a vereség, megyünk tovább az úton."

A mérkőzés jegyzőkönyve:

KB Autoteam SE - Miklós KC 43-25 (17-12)

Kiskunhalas, 2016. 10.30., Horváth István Sportcsarnok, 60 néző,

Mérkőzésvezetők: Kapás Krisztián, Palásti László

Büntetők: 3/2; 2/2; figyelmeztetések: 2/2; kiállítás: 2/5

Mérkőzés alakulása: 8.p: 3-3, 22.p: 9-9; 29.p: 16-12; 43.p: 28-14, 55.p: 39-11.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Mészáros Anna Rózsa 6, Sendula Fanni 6, Nagy Marianna 11, Baksa Nikolett 8, Csordás Renáta 2, Tóth Lili 5/1, László Krisztina 2/1, Agócs Erika 3..

Miklós KC: Tóthné Ranhóczki Nikolett 1, Csehiné Csörgő Kriszta 4, Tóth Patrícia 8, Dénes Jolán 6/2, Szabó Mónika 4.

KI

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés