Tavaszi szerviz akció

 

Tavaszi szerviz akció

Fiat, Fiat Professional, Jeep, Citroen, Peugeot márkszervizeink tavaszi kílmatisztási, pollenszűrő és karbantartási akciója megkezdődött 2024. április 15-vel. Ha érzékeny a pollenre, akkor méginkább érdemes márkaszervizünkbe ellátogatni.

Most 13 900 Ft-ért elvégezzük a klímatisztítási akciót a fent megjelent márkáknál. A részletekról érdeklődjön Márkaszervizünkbeen! *Az ajánlatok 2024. április 16-tól, 2024. június 15-ig érvényesek.

ÉREZD A KALAND ÍZÉT!

AUTÓKLÍMA-TISZTÍTÁS 13 900 FT*

TOVÁBBI AJÁNLATOK:

POLLENSZŰRŐ CSERE 10% KEDVEZMÉNNYEL*

KLÍMAJAVÍTÁS ÉS -KARBANTARTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL*

Cím: KB Autoteam Kft. Fiat, Fiat Professional, Jeep, Citroen, Peugeot márkszerviz 

Kiskunhalas, Keceli út 19-23.

Telefon: +36 77 422 596

www.kbautoteam.hu

* Az ajánlatok 2024. április 03-tól 2024. május 31-ig érvényesek. A minőségi klímasprayvel végzett klímatisztítás szervizcsomag bármely autómárkára, viszont a pollenszűrő cserére és a klímajavítás és -karbantartásra vonatkozó 10% kedvezmény csak Jeep márkára vehető igénybe. A pollenszűrő csere kedvezményt csak a klímatisztítás szervizcsomag egyidejű megvásárlása esetén biztosítjuk. A kedvezmény klímagáz feltöltésre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, az F Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizünkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más ajánlattal, akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze. Részletek a www.jeep.hu; www.fiat.hu; www.citroen.hu; www.peugeot.hu oldalakon.
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés