Sok gól, halasi öröm

 

Sok gól, halasi öröm

Vasárnap délután a Kalocsát fogadta otthonában a KB Autoteam SE a megyei női kézilabda bajnokság soros fordulójában. A találkozót papírforma szerint a Fiat-os csapatnak biztosan nyerni kellett és ezt az elvárást teljesítette a halasi együttes. Sok találatot értek el a hazaiak, igaz a Kalocsa a vártnál többször betalált. A nem túl magas színvonalú mérkőzést meggyőző fölénnyel hozták Virág Erika tanítványai. KB Autoteam SE - Kalocsai KC 42-18 (19-11)

Virág Erika (edző, Kiskunhalas): „Mi voltunk az esélyesek. Igyekeztem fiatalokat, új játékosokat küldeni a pályára. Próbáltam felkészíteni őket arra, hogy majd tétmeccsen is képesek legyenek megvalósítani az elképzeléseimet. Sok gólt lőttünk, de sokat is kaptunk. Igazából a jövő találkozóira készítettem fel a csapatot, amelyre alkalmas volt az egyébként eleinte harcos ellenfelünk. Egy hét múlva Bácsalmás ellen játszunk idegenben. Egy hét múlva Bácsalmás ellen játszunk idegenben, ők NB-II-es színvonalat képviselnek.”

Kanalas Norbert (edző, Kalocsa): „Jól játszottunk az első játékrészben. A lányok azt tették, amit kértem. Nyilván annak tudatában mondom ezt, hogy tisztában voltam a Halas jobb játékerejével és azzal is, hogy vélhetően ők nyerik a mai találkozót. A félidőben dicsértem játékosaimat, nem úgy a második játékrész első felében. Teljesen szétestünk a fordulás után és aztán már nem is találtunk magunkra, legfeljebb kisebb periódusok erejéig. Megérdemelten nyert a KB Autoteam SE.”

Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2015. november 15, 16.00 óra, 30 néző

Mérkőzésvezetők: Papp Dávid, Turák Lajos

Hétméteres: 3/3 - 4/3, figyelmeztetés: 2/3, kiállítás: 2/1

Mérkőzés alakulása: 10.p. 6-2; 20.p.; 15-7; 41.p.; 29-12; 52.p.; 37-15.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Mészáros Anita 2, Csősz Szilvia 7, Nagy Marianna 11, Csordás Renáta 6, Baksa Nikolett 2/1, Tóth Lili 3, Dudás Katalin 2/1, Csehó-Kovács Nikolett 4/1, Makai Katalin 5.

Kalocsai KC: Holló Bettina 4/1, Bleszák Nóra 1/1, Iván Petra 6, Schuszter Dóra 1, Kapitány Nikolett 1, Szvétek Krisztina 1, Bómancz Bianka 2, Bors Ramóna 2/1.

Következő mérkőzés: PVSE Bácsalmás – KB Autoteam SE, Bácsbokod, sportcsarnok, 2015. november 21. 10.00 óra.

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés