Piaggio Haszonjárműveink a Construma-n

 

Piaggio Haszonjárműveink a Construma-n

Április 6 és 10 között rendezték meg Budapesten a Hungexpo területén a Construma 40. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítást, amelyen az importőr Grand Automitive Kft.-vel együtt Piaggio Márkakereskedésünk, a KB Autoteam Kft. és részt vett.

A Piaggio Haszonjárművek standunkon rengeteg érdeklődő fordult meg az 5 nap alatt. A KB Autoteam Piaggio Márkakereskedés Vékony Melinda értékesítési vezetővel és Békefi Péter értékesítővel vettek részt. A kiállított Portr NP 6 modellek nagy sikert arattak. Az építkezési szakkiállítás egyik nagy újdonsága volt a nagy teherbírású, környezetbarát, csendes és költséghatékony Piaggiok bemutató kiállítása.

Az építkezések és az ahhoz kapcsolódó munkavégzésekhez kifejezetten jól illeszkedő Piaggio Haszonjárművek variálhatósága olyan előnyöket kínál az ágazat kis és közepes vállalkozásainak, amely komoly érdeklődést váltott ki. Mind a vállalkozások képviselői, mind magánszemélyek megfordultak a Piaggio Haszonjárművek standjánál, akik részletes tájékoztatást kaptak a Porter NP6 modell előnyeiről.

A Piaggio Haszonjárművek bemutatása és tulajdonságaik tájékoztatás mellett az ügyfélkapcsolatok szélesítése is fontos hangsúlyt kapott a kiállítás során. Nagyon látogató döntött úgy, hogy további információkat igényel a jövőben a Piaggio Haszonjárművekről. A KB Autoteam Kft. menedzsmentje azt reméli a kiállítástól, hogy az érdeklődő látogatókból hamarosan elégedett ügyfelek lesznek a termék megvásárlását követően.

A Construma 40. Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon jó néhány pillanatképet örökített meg társságon. A fotókból is látszik, hogy színes látogató kör tekintette meg a Piaggio Haszonjárművek standunkat.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés