Piaggio a KB Autoteam-nél

 

Piaggio a KB Autoteam-nél

Piaggio kisteherautók forgalmazását kezdte meg a KB Autoteam Kft. kiskunhalasi telephelyén. Már megérkeztek és megtekinthetők az autókereskedés Keceli út 19-23 szám alatti telephelyén, a Magyarországon most bevezetett Piaggio haszonjárművek. A Piaggio-t, a városi környezetben végzett munkavégzésre tervezték, de a városon kívül is tökéletesen helytáll.

BEMUTATKOZIK A PIAGGIO PORTER NP6 CITY TRUCK

Legfontosabb előnyök:

• Jó manőverezhetőség, a legszűkebb utcákban is magabiztos
• Versenytársakhoz hasonló szállítókapacitás (max 1,6 t teher, 4 EUR raklap)
• 3 verzió (alváz, billenő és fix plató), amelyek →rugalmasan alkalmazkodnak vállalkozása igényeihez
• Környezetbarát motorok
• Alacsony fenntartási költségek
• 2 év km-korlátozás nélküli garancia


A Porter NP6 egyedülálló abban, hogy egyszerre garantálja a csúcsteljesítményt, a kisebb méreteket, a fokozott kezelhetőséget és a környezetbarát motorokat. A Porter NP6 hatékony teljesítménye versenyképes költségekkel párosul, mind a vásárlás, mind az üzemeltetés szempontjából.


Visszafogott fülkeszélesség: csak 1640 mm. A vezetőfülke kompakt méretei rendkívüli mozgékonyságot és kezelhetőséget biztosítanak városi környezetben, megkönnyítve a manőverezést a legszűkebb helyeken, és jelentősen csökkentve a munkaidőt.


Minimális hossza 4 215 mm*, 7 m²-nél kisebb felülettel. Professzionális konfiguráció, amelynek célja a lenyűgöző tényleges rakodókapacitás/bruttó járműtömeg arány. *a fix platós, szimpla kerekes, L1 verzió esetén

EURO 6D FINAL MOTOR

A vezetőfülke alatt hosszirányban elhelyezett Porter NP6 motorja 1500 cm3 hengerűrtartalmú, négyhengeres soros kialakítással, kettős felső vezérműtengely-elosztással és közvetett elektronikus befecskendezéssel. Rövid- és hosszú hatótávú változatok érhetők el a naponta megtett közlekedési távolság mértékétől függően.

KÉT KÜLÖNBÖZŐ MOTOR

A kizárólag kombinált üzemanyaggal (benzin + LPG/metán) működő motoroknak köszönhetően a teljes Porter NP6 termékcsalád környezetbarát. A ZÖLD hajtáslánc választása nem csupán kézzelfogható előnyöket jelent a fogyasztó számára az üzemanyagköltségek csökkentésére, hanem egy olyan megközelítést is, amely közelebb áll a városi környezet munkaigényeihez, amire egyre több környezetvédelmi korlátozás vonatkozik.

Euro 6D-Final szabványnak megfelelő, 4-ütemű Otto-ciklusú, soros négyhengeres, 1,5 literes, lánchajtású felső vezérműtengelyekkel, kettős változó vezérlésű szelepvezérléssel (mind szívó-, mind a kipufogóoldalon), valamint alumíniumötvözetből készült hengerblokkal és hengerfejjel.

Különösen ajánljuk az építőipar és karbantartás területén tevékenykedő cégeknél, földmunkáknál, tüzépek mindennapos tevékenységeinél, kertészeteknél, városrendezés területén és a temetkezési vállalkozásoknál!

A járművek megtekinthetők a KB Autoteam Kft. Kiskunhalas Keceli út 19-13- szám alatti telephelyén. Telefon: +36/77/422-596; e-mail: ertekesites@kbautoteam.hu; honlap: www.kbautoteam.hu. További információk a Piaggio-ról ide kattintva találhatók!

A Piaggio haszonjárműről a napokban cikk jelent meg a Totalcar oldalán. Az írás megnyitásához kattintson ide!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés