Kihívásokkal teli jövőbe mutató évzáró

 

Kihívásokkal teli jövőbe mutató évzáró

Születése óta, 26 éve hagyomány a KB Autoteam Kft.-nél a társaság dolgozóit összehozó évzáró, ünnepi, vacsorával egybekötött est rendezése. December 22-én a Kincsem Ház rendezvénytermében  tartotta a munkatársi közössége az idei évzáró eseményét. Ez jó alkalom volt arra is, hogy az évet értékelje és a kilátásokat felvázolja Juhász Tibor, a vállalkozás ügyvezetője. Az évzárón a jubiláló dolgozók is elismerésben részesültek. Az est a vacsorát követően baráti beszélgetéssel zárult.

Az év utolsó munkanapján, pénteken este hívta évzáró vacsorára a KB Autoteam Kft. cégvezetése kollégáit a Kincsem Kávézó rendezvénytermébe. Az estre ugyan mindenki számított, mégis meglepetések sora várta a munkatársakat. A meglepetésfelelősök az idén is Fehér Szilvia cégvezető és Vékony Melinda értékesítési vezető voltak.

A Kincsem Ház exkluzív környezete, az ünnepi díszbe öltöztetett teríték az újdonság erejével hatott. A kötetlen találkozó másik meglepetése is mindig újszerűséget hoz. A hölgymunkatársak saját készítésű finomságokkal lepték meg a dolgozókat, míg a férfikollégák a maguk készítette pálinka kóstoltatásával okoztak kellemes, olykor ajakszorító pillanatokat.

Az évzáróvacsora egyetlen protokolláris eseménye az évértékelés, amely egyben az évfordulós dolgozók elismerését is jelenti. Juhász Tibor ügyvezető foglalta össze a 2023-as esztendőt szakmailag és eredményességi szemszögből. A reális gazdasági környezetre épült gondolatok összességében pozitív képet festettek. Az ügyvezető megköszönte az importőri váltás okozta nehézségek áthidalását, kiemelte a műszaki terület helytállását és az értékesítési eredményeket. 

Az cégvezetés nagy figyelmet fordított a korábbi szalon és telephelyfejlesztéseket követő energiafelhasználási korszerűsítésre, ami a racionális vállalatirányítási, gazdasági, pénzügyi kontrollal költséghatékony működést eredményezett. A kihívások a jövőre nézve számos feladatot állítanak a vállalkozás elé. Biztató épületfejlesztési, márkaszerviz bővítési célokat vázolt fel a vezető. A munkát megköszönve az évfordulós dolgozók külön elismerésben részesültek.   

A protokoll zárásaként Fehér Szilvia cégvezető a közeli névnaposokat külön figyelmességi ajándékkal lepte meg. Az est ezt követően a változatos menüsort felkínáló vacsorával folytatódott, majd kötetlen beszélgetéssel zárult. A rendezvény végén minden jelenlévő dolgozó karácsonyi meglepetésajándékban részesült.

 

kbkar_07
kbkar_08
kbkar_09
kbkar_10
kbkar_11
kbkar_12
kbkar_13
kbkar_14
kbkar_15
kbkar_16
kbkar_17
kbkar_18
kbkar_19
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés