Diákoknak az autókereskedelemről

 

Diákoknak az autókereskedelemről

Pályaorientációs napot szerevezett november 16-ra tanulói számára a KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium. A középiskolába szerda reggel nem csak a diákok és tanáraik érkeztek iskolakezdéskor, hanem különböző szakmák gyakorló képviselői is. Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. Fiat, Jeep és Piaggio Márkakereskedésünk értékesítési vezetője is ott kezdte a napot és az autókereskedelmi szakma rejtelmeiről adott át tudnivalókat a hallgatóságnak.

A délelőtti órarendbe a diákok pályaválasztását segítő órákat iktattak be a szervező pedagógusok szerdán, amely nagy sikert aratott a tanulók körében, a KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium osztálytermeiben. A Szakmaszimatolón Szabó Ferenc, a gimnázium igazgatója elmondta, hogy évek óta segítik diákjaik pályaválasztását koncentrált szakmabemutatókkal.

A Szakmaszimatoló közös munka gyümölcse – hangsúlyozta az iskolaigazgató. A rendezvényt koordináló felelős szervező, Harnóczi Hajnalka, magyar-történelem szakos tanár, aki összefogta a segítő pedagógusokat, a szülői munkaközösségi tagokat és diákokat. A több órás tájékoztató program nagy sikert aratott a diákság körében.

Márkakereskedésünket az a megtiszteltetés érte, hogy előadóként meghívták Vékony Melindát, társaságunk értékesítési vezetőjét, aki az autókereskedelem rejtelmeibe avatta be a sziládys diákokat. Az új és használtautók értékesítésének folyamata, a járművekkel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ismertetése egy sajátos világba engedett bepillantást nyerni a tanulóknak.

Vékony Melinda elmondta, hogy mint öreg diák, a Szilády Gimnáziumra jellemző szellemiséget ma is magában hordozza, ami sokat segített általában az életben, de munkaterületén, az autókereskedelemben is. Az egyórás tájékoztatón kérdések is elhangzottak, amelyekre örömmel válaszolt márkakereskedés vezetőnk.

szakmaszim_12
szakmaszim_06
szakmaszim_07
szakmaszim_08
szakmaszim_09
szakmaszim_10
szakmaszim_11
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés