Szerviz

 

Fiat KB Autoteam - a sokoldalú szerviz

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és márkaszerviz a Fiat márkaszerviz tevékenysége mellett minden típusú személy- és haszongépjárműre kiterjed. A tágas, akár 10 autó befogadására is alkalmas szervizközpontot, alkatrészbázissal, mosóval kialakított terminálokkal hoztuk létre, és a legmodernebb berendezések könnyítik a képzett autószerviz-csapat munkavégzését. A korszerű diagnosztikai műszerekkel rövid idő alatt végezzük, a gumiszervizt, a futóműbeállítást, centrírozást, gyorsan áttekinthető módon megállapítjuk, mit kell tenni az esetleges hibák elhárítása érdekében. A klímaberendezések ellenőrzése, a klímafeltöltés, a klímafertőtlenítés, -tisztítás úgyszintén a gyakorlott csapattal és a munkára vállalt teljes garanciával történik. A zöldkártya-ügyintézés (környezetvédelmi mérés) és a műszaki vizsgára való felkészítés és a műszaki vizsgáztatás terhét is levesszük ügyfeleink válláról. Minden típusú benzin- és dízelmotor teljesítményének növelésével foglalkozik autószervizünk.

Gumiszerviz, futóműbeállítás

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószerviz korszerű technikai, futómű diagnosztikai berendezésekkel végzi a futóműbeállítást, amelynek adatait informatikai háttértámogatással rögzíti és archiválja. A gumiszerviz során korszerű technológiával mindennemű gumijavítást, centrírozást elvégez. Széles választékban, az igényeknek megfelelő gumifajtákkal áll ügyfelei rendelkezésére az alkatrészforgalmazó részleg. Az időszakos gumicseréket, (téligumi-csere, nyárigumi-csere, stb.)

Klímajavítás, -tisztítás, -fertőtlenítés; klímafeltöltés

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószerviz szolgáltatásában fontos helyen szerepel a klímafeltöltés, -fertőtlenítés és -tisztítás. A klímaberendezések rendszeres karbantartása nélkülözhetetlen a hatékony működéshez. Az autószervizünk az autóklíma-berendezések vírustalanítását, anitbakteriális kezelését, penészgombátlanítását, poratka megsemmisítését és allergiamentesítést végez a legkorszerűbb fertőtlenítő anyagok segítségével és a klímagáz-feltöltést elvégzi.

Szélvédő sérülések javítása

A KB Autoteam Kft. megfelelő eszközökkel elvégzi és a szakszerűen javítja a szélvédősérüléseket, amelyet kő vagy egyéb szilárd anyag felverődése okoz.

LPG és CNG készülékek beszerelése benzines járművekbe!

A KB Autoteam Kft.-nél korszerű és biztonságos műszaki technológia alkalmazásával gázrendszerek beszerelését, szervizelését végzik személy és haszonjárművek elektronikai és befecskendezéses rendszereihez.

Dízelszerviz szolgáltatás

A KB Autoteam Kft. autószervizének teljes körűségét erősíti, a 2013-ban kialakított, közel 30 milliós beruházást jelentő új műhely, a korszerszerű, speciális műszaki, technikai berendezésekkel felszerelt dízelszerviz. Katt a dízelszerviz-műhely képeihez!

Újdonság 

Autószervizünk teljeskörű, a személy- és haszonjárművek minden műszaki szegmensére kiterjedő, komplett szervizelési szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Újdonság a más típusú gépjárművek garanciaidőn belüli szervizelése. 

Munkatársaink

Szabó K. Andrásszervizvezető

Bankós Lórántszerviz-műhely vezető

Egyed Zoltánmunkafelvevő, garanciális ügyintéző

Bánóczki Richárdautóvillamossági szerelő, autószerelő

Hatházi Dávidautóvillamossági szerelő, autószerelő

(77) 429 395

Horváth Ádámautóvillamossági szerelő, autószerelő

Szabó Dániel autóvillamossági szerelő, autószerelő

Kazi Vinceautószerelő

Zsolnai Lászlóautóvillamossági szerelő, autószerelő


(77) 429 395

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.