Jeep nagykövetünk autós portálokon

 

Jeep nagykövetünk autós portálokon

Kát autós portálon is megjelent egy-egy interjú Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó világbajnokkal, a KB Autoteam Jeep márkanagykövetével. A képekkel illusztrál beszélgetés a Jeep Wrangler márka nagyköveti autóval kapcsolatos tapasztalatokról szól.

Még szeptemberben, a Nemzeti Lovardában, a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon mutatták be Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó világbajnokot, a KB Autoteam Jeep nagykövetét. Ekkor kapta meg a Rubicon felszereltségű, tűzpiros Jeep Wrangler modell egy évre Lázár Zoltán. November elején vezess.hu oldalon egy formálisabb stílusú interjú készült a KB Autoteam Jeep nagykövetével, amelyben a társaságunkkal való kapcsolat kialakulásától a Jeep márka nagykövetté válásig sok minden szerepel. A vezess.hu oldalon található íráshoz, katt ide!

November második hetében egy könnyedebb stílusban készült beszélgetést hozott le képekkel és videóval a totalcar.hu Lázár Zoltánról és a Jeep Wranglerrel tapasztaltakról. Ebben az interjúban sok más mellett a Jeep Wrangler terepjáró képességéről, családi kirándulásra használhatóságáról is szó esik. A totalcar.hu oldalon található íráshoz, katt ide!

Mindkét írás megerősíti, az egyébként általános véleményt a Jeep modellek a terepre születtek. A Jeep Wrangler pedig egy igaz szabadidős, hobbi és akár munka vagy családi autóként is megállja a helyét. Érdemes mindét cikket elolvasni. A Jeep Wranglerről, mielőtt átadásra került, Kiskunhalason készítettünk fotókat, amit most adunk közre az alább galériában. Hajrá a sikeres EB felkészüléshez Lázár Zoltán!

Kép-szöveg: Kovács Iván

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés