Halászlé adomány a kórházi ügyeletben lévőknek

 

Halászlé adomány a kórházi ügyeletben lévőknek

December 24-én a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, a Szegedi Tudomány Egyetem Oktató Kórház és a Mobil járvány Kórház ügyeletben dolgozó személyzete a KB Autoteam Kft. és a Sóstó Csárda adományának köszönhetően 185 adag frissen főzött halászlét kapott ebédre. Az ételhez a Totya Boltja biztosította az üdítőket és a desszertként fogyasztható édességeket.

A Sóstó Csárda hagyományos halászléfőzése az idén sem maradt el, csak - mint minden - ez is másként történt a veszélyhelyzet miatt bekövetkezett intézkedések miatt. A baráti találkozók elmaradtak, a főzés és az adományozás viszont megtörtént.

Herceg Nóra (Sóstó Csárda ügyvezető): „Főztünk halászlét, ahogy szoktuk, de kizárólag elvitelre az érvényes veszélyhelyzeti szabályok betartásával. A nyilvános látványfőzés és a teraszon megszokott baráti találkozók elmaradtak. A hagyományos halászlé főzésünk adománya idén a Kiskunhalasi Semmelweis kórház, és a Mobil Járványkórház dolgozóit támogatja. A Sóstó Csárda és a KB Autoteam Kft. Fiat és Jeep Márkakereskedése és Márkaszervize december 24-én, 185 adag halászlét adományoz az érintett egészségügyi dolgozóknak, kifejezve közösségünk háláját áldozatos munkájukért.”

Juhász Tibor (KB Autoteam Kft. ügyvezető): „Rendhagyó esztendőt élünk, így rendhagyó halászléfőzés történt. Mi autó kiállítást és ügyféltalálkozót szoktunk tartani ilyenkor karácsony előtt a Sóstó Csárdánál és természetesen a főzés bevételéből adományozásra szánt összeget megduplázzuk. Találkozó és kiállítás nélkül, de megrendeztük hagyományos akciónkat. Kézenfekvő volt, hogy mi a legjobb cél és mi leghasznosabb adomány az idén. Látjuk és tudjuk, hogy milyen erőfeszítéseket tesz a halasi kórház a járványhelyzet kezelésre. Ezért döntöttünk úgy, hogy természetben, a friss halászlével ajándékozzuk meg a szolgálatban lévő egészségügyi dolgozókat.”

A halászlé adományhoz csatlakozott Totya Úr (Tóth Péter), a Totya Boltja Italdiszkont tulajdonosa is. „Biztos vagyok benne, hogy a finom ételhez jól jön majd a gyümölcslé, szénsavas üdítő és hozzá egy kis édesség, nassolni való. Nagy tisztelettel gondolunk az egészségügyben dolgozó emberekre. Kitartást, jó egészséget kívánunk, amit ezzel a kézzel fogható adománnyal erősítünk meg.”

Dr. Szepesvári Szabolcs (kórházi főigazgató): „Nem először adományoz a Sóstó Csárda, a Totya Boltja és a KB Autoteam Kft. minket. Jelenleg 185 fő, akik valamilyen szolgálatban vannak a kórházban és a Mobil Járványkórházban. Rendkívül jól esett ez a figyelmesség a kollégáimnak és az alkalomhoz illő. Ha nem is otthon, de a december 24-én szokásos halászlét fogyaszthatják ebédre. Nagyon köszönjük az étel és az üdítő, frissítő és csokoládé ajándékokat.”

Kép-szöveg: Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés