Kezdőoldal

Új 100 %-ban elektromos Jeep Avenger, vállalkozóknak fix forint alapú pénzügyi lízinggel

 
További információkért kérjük keresse értékesítőinket
 
Vékony Melinda

márkakereskedés vezető

Varga-Nagy Renáta

értékesítési és marketing asszisztens

Bonyhádi Csaba

érkésítési munkatárs

Új 100 %-ban elektromos Jeep Avenger, vállalkozóknak fix forint alapú pénzügyi lízinggel

Új 100 %-ban elektromos Jeep Avenger 400 km-es hatótávval. Vállalkozóknak fix forint alapú pénzügyi lízing nettó 90 000 Ft havi törlesztőrészlettel a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedéstől.

A Jeep Avenger akció részletei:

• Akció időtartama: 2023.09.07 - 2023.12.31.

• Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing

• Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások

• Devizanem: HUF

• Kamatozás: rögzített (FIX)

• Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén: 30% (bruttó vételárra vetítve)

• Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% (bruttó vételárra vetítve)

• Minimálisan finanszírozott összeg: 1.000.000 Ft

• Futamidő: 36 - 84 hó

• THM: 0,9%-7,1%

• Casco biztosítás megkötése kötelező

Megjegyzés: Ha a megrendelt gépjármű várhatóan később kerül kiszállítására, a kamat rögzítésre kerül, mellyel Ügyfeleink részére akár 1 évig biztosítani tudjuk az aktuális, szerződéskötéskori fix kamatozású árazást.

*Jeep Avenger finanszírozási akció jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7000 Ft. THM: 0,9%-7,1%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció minden új Jeep Avenger gépjárműre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023.12.31-ig tart.

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással magánszemély részére: Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Bruttó vételár: 15.990.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 6.257.503,-Ft, havi törlesztő részlet: 77.568,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 6.333.048,-Ft, THM: 5,0%, maradványérték: 3.066.460,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,13%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 7.720.531,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 4.654.071,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

**Jeep ARJ finanszírozási akció jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 8,9%-17,5%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció kizárólag új Jeep gépjárművekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart.

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: bruttó vételár: 24.050.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 14.430.000,-Ft, havi törlesztő részlet 315.864,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 9.620.000,-Ft, THM: 11.90%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 11.29%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 18.951.840,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

***Regisztrációs adót tartalmazza

A képen látható modell vegyes áramfogyasztása 15,4–15,9 kWh/100km; CO2-kibocsátása 0 g/km. Ezen adatok a CO2-kibocsátás és az áramfogyasztás értékét mutatják, melyek az Európai Unió 2018/1832-es rendelete alapján létrejött, és 2023 márciusában frissített, WLTP mérési eljárásban kerültek meghatározásra.

A CO2-kibocsátás és áramfogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól. A Jeep® az FCA US LLC. bejegyzett védjegye. A képen látható autó illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a www.jeep.hu oldalon vagy a márkakereskedésekben.

*A finanszírozást az Euroleasing Zrt. nyújtja. További részletek ide kattintva!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés