Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

 

A KB Autoteam Kft. a régió egyetlen FIAT és Lada márkakereskedése és szakszervize. A vevői igényeknek megfelelően bármilyen típusú autó szervizelésével, karosszéria javításával, műszaki vizsgáztatással, eredetiségvizsgálattal, valamint új és használt autók értékesítésével és a kapcsolódó hitel (MNB engedéllyel) és biztosítási ügyintézéssel is foglalkozunk.

A KB Autoteam Kft. vezetősége a vevői megelégedettség növelése érdekében hatékonyan működteti és folyamatosan fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszerét, elkötelezett a vevői-, jogszabályi-, szabványi-, importőri- és az alkalmazható egyéb követelmények teljesítését illetően.

Társaságunk vezetése az elkövetkező időszakra vonatkozóan az alábbi, a minőségcéloknak is keretet adó stratégiai célkitűzéseket határozta meg:

  • Azonosítjuk, elemezzük és az elvárt kompetencia mindenkori biztosításával teljesítjük a Társaság működési környezetében meghatározott érdekelt felek, elsősorban vevőink, megrendelőink elvárásait.
  • Feltárjuk és értékeljük folyamatainkban a kockázatos, gyenge pontokat és a fejlesztési lehetőségeket, majd minőségcéljainkban rögzítetten intézkedéseket teszünk a kockázatok okainak megszüntetésére és a lehetőségek bevezetésére.
  • Rendszeresen értékeljük és fejlesztjük erőforrásainkat, annak érdekében, hogy a minőségi munkavégzéshez, a vállalt határidő betartásához szükséges feltételeink rendelkezésre álljanak és azokat a leghatékonyabban tudjuk felhasználni.
  • A vevőink gyors és rugalmas kiszolgálása érdekében folyamatosan javítjuk a szállítói és alvállalkozói kommunikációt. Kiemelt figyelemmel kísérjük kiszervezett folyamatainkat, meghatározva és alkalmazva az ellenőrzési szerepkört.
  • Kiemelten kezeljük munkatársaink szakmai felkészültségének javítását, továbbfejlesztését, rendszeresen képzéseket biztosítunk. Dolgozóinkat folyamatosan értékeljük, velük szemben alapvető követelményünk a minőségtudatos gondolkodás.
  • A minőségirányítási rendszerünk működésének figyelése, elemzése segítséget nyújt tevékenységünk értékelésében, a fejlesztésekkel kapcsolatos döntések meghozatalában..

 

A KB Autoteam Kft. vezetőségének a minőség fejlesztése és a dolgozói tudatosság formálása iránti elkötelezettsége, a tényeken alapuló döntéshozatal és a folyamatos fejlesztések biztosítják a kitűzött céljaink teljesülését.

Arra törekszünk, hogy a jövőben minél több elégedett érdeklődő és vevő térjen vissza hozzánk, mint a régió egyik vezető autókereskedéséhez, szervizéhez.

 

Kiskunhalas, 2018.03.01.

 

 

                                                                    

 

 

Juhász Tibor

                                                                        Ügyvezető


Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.