Punto

0 Ft-tól

Árlista Katalógus

Napjainkig a nagy tömegek vásárlói igényét kielégítő Fiat modell kategóriában több mint félévszázadra nyúlhatunk vissza, hogy megérkezzünk a Fiat Punto kifejlődéséig. Az 1955-ben bemutatkozó Fiat 600 tekinthető az ős egyednek, amely aztán a viharos gyorsaságú tömeggyártás technológia fejlődésének köszönhetően egyre-másra alakítgatta külsejét-belsejét. Mindezzel a neve is változott rendre és valószínű nagyot néznének egymásra, ha a 600-as, a 127-es, az Uno, a Punto I, Punto II, a Grande Punto és a Punto együtt jönnének össze az aktuális gépkocsi-genetikatörténet kutató konferencia tanúiként.

A Fiat Punto fejlődése

De ne találgassunk! A tény, hogy a torinói Fiat génspecialisták jellemző folyamatosságot mutattak ki a Fiat Punto törzsfejlődését illetően. Az olasz mentalitáshoz persze a családi ünnep méltósága és dinamikája is hozzátartozik, így nem csoda, hogy az partraszállásának megadták a módját. A Fiat siker generációk újszülöttjének történelemkönyvbe vonulása egyszerűen csak „E” Day napként lesz nyilvántartva, aminek az olasz haditengerészet legnagyobb egysége, a Cavour repülőgép anyahajó adott nyomatékot, mivel arról gördült a kontinens bemutatóra az. A Punto Evo minden előnyét megtartva alakult tovább a Punto modell család a 2010-es évek elején, amelyek Fiat márkakereskedésünkben elérhetők.

A Punto külső

A Punto 2013-nál a belső és külső új értelmet nyer. A modellt úgy tervezték, hogy minél jobban megfeleljen a vezető igényeinek. A Punto 2013 a legmodernebb és legegyszerűbben kezelhető technológiát kínálja és minden körülmények között maximális biztonságot, alacsony üzemanyag-fogyasztást és a környezet kímélését garantálja.

Az agilis, dinamikus Punto 2013 az eleganciát és sportos jelleget a személyiségét kiemelő részletekkel kombinálja. Az orr-részen még figyelemfelkeltőbbek a nappali fénnyel ellátott fényszórók a legömbölyített ködlámpákkal, vagy a módosított lökhárító a személygépkocsi még nagyobb védelméért. Az autó hátulján a lámpák magasan vannak elhelyezve,amelyeknek köszönhetően az autó jobban látható, szélesebbnek és erőteljesebbnek tűnik.

A Punto belső

A szépség és kényelem vezette a belső design alkotóinak kezét. Ez az új Punto 2013 belső terére elfogadott legfőbb alapelv, mely garantálja az élményteli utazást. Új és vonzó felszereltségekből választhat.


További információkért kérjük keresse értékesítőinket

Vékony Melindaértékesítési vezető

Fodor Lászlóértékesítő

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.