Vízautomatákat adományoztunk a járványkórháznak

 

Vízautomatákat adományoztunk a járványkórháznak

Két darab vízadagoló automatát és hozzá vízballonokat kapott adományként a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház hétfőn délelőtt. Dr. Ördögh Csaba orvosigazgató Juhász Tibortól, a KB Autoteam Kft. ügyvezetőjétől vette át az automatákat, amelyekhez Tóth Péter, a Totyaboltja tulajdonosa 6 darab 20 literes vízballont ajánlott fel. A vízadagolókat a járványkórházban dolgozók használják majd.

Hétfőn délelőtt 11 órakor egy gyors és külsőségektől mentes ajándékozásra került sor a Kiskunhalas határában található Mobil Járványkórháznál. Két darab vízadagoló automatát adományozott Juhász Tibor ügyvezető a KB Autoteam Jeep Márkakereskedés nevében az intézménynek. A kórház részéről Dr. Ördögh Csaba orvosigazgató, Dittmayer Péter ápolási igazgató és Kocsis Anita, a járványkórház ápolási vezetője köszönték meg az automatákat, amelyek azonnal üzembe helyeztek az egészségügyi bázison. Az orvosgazgató elmondta, hogy örömmel vette a kezdeményezést, mert a tavaszi felajánlásdömpinghez viszonyítva a mostani időszakban visszafogottabb a helyzet külső segítség terén, pedig nagyon jól jön minden felajánlás.

„Nagy a nyomás az egészségügyben és a kórházunkban is. Különösen hasznosak a szakellátást végzők munkáját közvetlen könnyítő adományok, mint a most kapott vízautomaták és Tóth Péter Totyaboltjának köszönhető felöltött vízballonok. A kollégák tényleg megfeszített munkát végeznek, maszkban, szkafanderben és a folyadékpótlásra folyamatosan szükségük van. Nyilván minden szükséges feltételt megteremtünk a színvonalas betegellátáshoz, de az ilyen figyelmességek morálisan is feltöltik a munkatársakat. Nagyon köszönjük” – jelentette ki az orvosigazgató.

Juhász Tibor ügyvezető szerint az érték mellett, a segítőszándék, a hasznosság is fontos egy-egy adományozásnál. „Már a koronavírus járvány első hullámában is segítettünk. Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató urat megkérdeztem, hogy mivel tudnánk most, a járvány második hullámában hozzájárulni a munkájuk támogatásához. A főigazgató úr azt válaszolta, hogy elsősorban olyan eszközt adjunk, amit mindenki használhat, és közvetlen segíti a mindennapi terhelés enyhítését. A vízadagoló automata ilyen eszköz. Ehhez jött a halasi „szupermenként” ismert Tóth Péter felajánlása, a feltöltött vizes ballonok. Köszönet  illeti Krausz Zoltánt is, aki beszerzési áron kínálta fel az eszközöket. Remélem, hogy sok hasznát veszik az ápolók, az orvosok, a kisegítő személyzet és a betegek egyaránt. Abban is bízom, hogy kedvet kapnak hasonló kórházi adományozásra a vállalkozótársak” – nyilatkozta a KB Autoteam Kft. ügyvezetője.

Kép-szöveg: Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés