Tíz darabos Fiat flotta a térségi GLS-nek

 

Tíz darabos Fiat flotta a térségi GLS-nek

Újabb haszonjármű flottát adott át a KB Autoteam Fiat Márkakereskedés múlt szombaton Keceli úti telephelyén. Ezúttal a csomaglogisztikai szolgáltatásairól ismert GLS Hungary Kft. térségi képviselete vásárolt tíz darab Fiat Ducato Furgont. A forgalomba helyezett járműveket a most létesült kiskőrösi állomáshely állítja majd hadrendbe, elsősorban csomagküldési feladatokra.

Szeptember 26-án délelőtt tíz darab Fiat Ducato Furgon sorakozott fel katonás rendben a KB Autoteam Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz Keceli út 19-23. szám alatt található telephelyén. A 13 köbméteres zárt kocsiszekrénnyel rendelkező járművek 2.3-as MultiJet motorral rendelkeznek és
120 LE teljesítményre képesek. A tíz darabos flottát Joó Péter vette át a GLS Hungary Kft. helyi képviselete nevében Vékony Melindától, a KB Autoteam Kft. értékesítési vezetőjétől.

Az egyébként felfutó ágban lévő csomagküldő szolgáltatási szektorban a kishaszonjárművek biztosítják a legnagyobb rugalmasságú szállítási lehetőségeket. A GLS Hungary Kft. Kiskunhalason már rendelkezik telephellyel, a napokban pedig Kiskőrösön nyit újabbat, ahová a most vásárolt járművek is kerülnek – tudtuk meg.

Joó Péter kiemelte, hogy környezettudatos választás eredménye a most vásárolt Fiat járműflotta. „A GLS vezérelvei között hangsúlyosan szerepel a környezetmegóvás és a környezetterhelés minimalizálása. Választásunkban elsődlegességet élvezett, hogy a most vásárolt Fiat Ducato Furgonokat a tanúsított Euro 6d-TEMP 2.3 MultiJet₂ motorok hajtják, amelyek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. A járművek felszereltségénél ECO PACK csomagot részesítettük előnyben. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy a legmodernebb károsanyag-kibocsátást csökkentő technológiák egy csomagban biztosítják a teljesítmény növelésével párhuzamosan a fogyasztás csökkentését” – jelentette ki a GLS Hungary Kft. helyi képviselője.

Vékony Melinda értékesítési vezető elmondta, hogy a kedvező vásárlási feltételek mellett a szerviz szolgáltatás közelsége és minősége is támogatta az ügylet létrejöttét. „Nem mindennapi ilyen darabszámú flottát érétkesíteni, de az idén már többször volt hasonlóra példa. Alig két hete a Kiskunvíz Kft. vett át tőlünk egy hat darabos Fiat flottát. A GLS Hungary Kft. térségi képviseletének természetesen a szervizszolgáltatásunk is rendelkezésre áll, ami nagyban növeli az üzemben tartási biztonságot. Sok balesetmentes kilométert és biztonságos közlekedést kívánok a most hadrendbe állított Fiat Ducato Furgonokhoz a GLS munkatársainak. Mi a magunk részéről ezt teljes körű szervizszolgáltatásunkkal támasztjuk alá” – közölte az értékesítési vezető.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés