Ózontechnológiás autóklíma fertőtlenítés

 

Ózontechnológiás autóklíma fertőtlenítés

Javában benne vagyunk a pollenszezonban, a hőmérséklet is egyre emelkedik, ami okot arra, hogy az autónkban egyre többször használjuk a klímát.  Csakhogy a legjobb klíma berendezés is szennyeződik, hiszen éppen az a dolga, hogy a mindenféle baktériumokat, a poratkától a vírusokig „megfogjon” és ne engedje az utastérbe. A pollenszezon előtt, közben, jellemzően májustól, sokan klímatisztításra, ha kell, klímafolyadék feltöltésre viszik járművüket.

 

A KB Autoteam Kft. Autószervizének műhelyében a legkorszerűbb, ózontechnológiával végezzük bármilyen típusú jármű klímatisztítását, fertőtlenítését. Az ózonkezelésnél semmiféle vegyszer adalék nem kell.  A legkorszerűbb Mobilsept HCG O3 generátor a klímafertőtlenítés, tisztítás során az ózon gázt 100%-osan juttatja az autó klíma/fűtés rendszerébe. A zárt rendszer következtében az utastér legeldugottabb részébe, a ventillációs rendszer minden apró szegletébe eljut az ózon. Az ózon a létező második legerősebb sterilizáló hatásfokkal rendelkezik. Széles körben használják baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Ózon hatására a baktériumok, vírusok teljesen elpusztulnak. Az ózon generátorral történő „kezelés” során a zárt térben nem marad más, csak az oxigén. Nem hagy nyomot, frissítő zápor illatot hagy maga után.

Az ózontechnológiás fertőtlenítés ára: 7.870 Ft.

A vizsgálatok alapján a hagyományos klímatisztításnál lényegesen hatékonyabb. A KB Autoteam Kft. Autószervizében, mi a Mobilsept HCG O3 generátorral dolgozunk, amely piacvezető a területen. A technológia előnye, hogy a jármű klímarendszerét nem kell megbontani, nem kell mechanikusan beavatkozni. Gyakorlatilag a berendezés utasfülkébe helyezésével és elindításával történik a fertőtlenítés. Egy kis türelem kell csupán, mintegy 20-25 perc elvégezzük,  A hagyományos klímatisztítással szemben számos előnye van. A legjellemzőbbek a teljesség igénye nélkül: a teljes körű fertőtlenítés és szagtalanítás, vegyszer, adalék vagy spray használata nélkül. Ez a fajta higiéniai kezelés kimagaslóan tartós és átfogó egészségvédelmet nyújt minden autóban utazó részére. Keressék szervizünket, ahol szakembereink segítenek! 


A klímaberendezések rendszeres karbantartása és tisztítása nélkülözhetetlen a hatékony, biztonságos működéshez, és jelentősen növeli a klíma élettartamát. A klímagáz töltési szintjét is érdemes évente ellenőriztetni, szükség esetén feltöltetni. 

Klímafeltöltés: 18.500 Ft + felhasznált hűtőközeg


Keressék bátran szakembereiket, akik gondoskodnak az autóklímájuk kiváló működéséről és a gondtalan nyári utazásról! :) 
Kiskunhalas, Keceli út 19-23.      +36 77 429 395
http://www.kbautoteam.hu/szolgaltatasok/szerviz 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés