Ózontechnológia és a tiszta levegő

 

Ózontechnológia és a tiszta levegő

Javában benne vagyunk a pollenszezonban, a hőmérséklet is egyre emelkedik, ami több okot is ad arra, hogy az autónkban egyre többször használjuk a klímát.  Csakhogy a legjobb klíma berendezés is szennyeződik, hiszen éppen az a dolga, hogy a mindenféle baktériumokat, a poratkától a vírusokig „megfogjon” és ne engedje az utastérbe. A pollenszezon előtt, közben, jellemzően májusban sokan klímatisztításra, ha kell, klímafolyadék feltöltésre viszik járművüket.

 

A KB Autoteam Kft. Autószervizének műhelyében a legkorszerűbb, ózontechnológiával végzik, bármilyen típusú jármű klímatisztítását, fertőtlenítését. Az ózonkezelésnél semmiféle vegyszer adalék nem kell. Rendelkeznek a legkorszerűbb Mobilsept HCG O3 generátorral, amelynek segítségével a klímafertőtlenítés, tisztítás során az ózon gázt 100%-osan juttatja a berendezés az autó klíma/fűtés rendszerébe. A zárt rendszer következtében az utastér legeldugottabb részébe, a ventillációs rendszer minden apró szegletébe eljut az ózon. Már az általános iskolában tanultunk az ózonról (O3). Az ózont „aktivizált oxigén” néven emlegetik. A ózon a létező második legerősebb sterilizáló hatásfokkal rendelkezik. Széles körben használják baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Ózón hatására a baktériumok, vírusok teljesen elpusztulnak. Az ózón generátorral történő „kezelés” során a zárt térben nem marad más, csak az oxigén. Nem hagy nyomot, frissítő zápor illatot hagy maga után.

 

A vizsgálatok alapján a hagyományos klímatisztításnál lényegesen hatékonyabb. A KB Autoteam Kft. Autószervizében, mi a Mobilsept HCG O3 generátorral dolgozunk, amely piacvezető a területen. A technológia előnye, hogy a jármű klímarendszerét nem kell megbontani, nem kell mechanikusan beavatkozni. Gyakorlatilag a berendezés utasfülkébe helyezésével és elindításával történik a fertőtlenítés. Egy kis türelem kell csupán, mert idő azért szükséges, mintegy 20-25 perc, de rendkívül hatékonyan történik a klímatisztítás, fertőtlenítés. A hagyományos klímatisztítással szemben számos előnye van. A legjellemzőbbek a teljesség igénye nélkül, a teljes körű fertőtlenítés és szagtalanítás, vegyszer, adalék vagy spray használata szükségtelen és együttesen fertőtlenítő és szagtalanító. Ez a fajta higiéniai kezelés kimagaslóan tartós és átfogó egészségvédelmet nyújt minden autóban utazó részére. Keressék munkafelvevőinket, akik részletesen elmondják a további tudnivalókat!”

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés