Megújult a KB Autoteam Kft!

 

Megújult a KB Autoteam Kft!

Cégünk már 1997 júniusa óta foglalkozik Fiat és Fiat Professional személy- és haszongépjárművek forgalmazásával, szerviz- és alkatrészellátásával. 2018-ban a Jeep modellek értékesítését és szervizmunkálatait is megkezdtük, hogy még nagyobb kínálattal szolgálhassuk ügyfeleink számára. Márkafüggetlen szervizünk, alkatrészforgalmazó részlegünk, valamint karosszéria és fényezőműhelyünk minden típusú autó esetén segít megoldást találni. A szerviz és karosszéria munkálatokon felül műszaki és eredetiség vizsgáztatással, alkatrészforgalmazással és autókozmetikával is várjuk Önöket.

Komplex energetikai fejlesztés

Működésünk során kiemelten fontos számunkra a folyamatos fejlődés és megújulás, valamint szolgáltatásaink színvonalának maximalizálása. Célunk, hogy cégünk működése ügyfeleink és munkatársaink számára is a lehető legoptimálisabb környezetben történjen. Ennek érdekében a KB Autoteam Kft. székhelyén, a Keceli út 19-23. szám alatti márkakereskedés és szervizként szolgáló ingatlanon, illetve a Szabadkai út 33. szám alatti karosszéria- és fényezőműhelyként működő telephelyen is komplex energetikai felújítás valósult meg.

A fejlesztés során többek között hőszigetelési munkák és nyílászáró cserék végrehajtása, energiatakarékos fűtési és hűtési rendszerek kiépítése, a világítás korszerűsítése és napelemek telepítése történt, támogatva az energiahatékony működést és a környezetterhelés csökkentését.

Ezúton is köszönjük kedves ügyfeleink bizalmát, és továbbra is szeretettel várjuk Önöket megújult környezetünkben!

Bátran számíthatnak munkatársainkra a tökéletes autó megtalálásában, az ügyintézésben, valamint a karbantartási és szervizmunkálatok során is.

 

Képek az eredményekről és a felújítási munkálatokról galériánkban: 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés