Jó hírek – itt a tavaszi szerviz akció

 

Jó hírek – itt a tavaszi szerviz akció

Érvényesítse a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszervizben a tavaszi szerviz akció lehetőségeit! A 2015. április 1 - május 31. között érvényes exkluzív ajánlataink segítenek abban, hogy magabiztosan készüljön fel a tavaszra, miközben költségvetését is ellenőrzés alatt tarja. Ezen időszakban kedvezményes ajánlatainkkal megadhatja autójának a gondoskodást, amire az új évszakban szüksége van.

-20 % MINDEN EREDETI ALKATRÉSZRE ÉS A SELENIA OLAJOKRA

-20 % BIZONYOS EREDETI TARTOZÉKOKRA

-15 % BIZONYOS EREDETI BUTIK TERMÉKEKRE

KLÍMATISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS 9 990 Ft

TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS 2 990 Ft

Részletes információért, kérjük, látogasson el a www.dijazzukahuseget.hu weboldalra!

Az ajánlat feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése és a személyes adatok feldolgozására adott hozzájárulás. A kupon 2015.04.01. és 2015.05.31. között érvényes minden résztvevő hivatalos Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep, Chrysler és Dodge márkaszervizben. Az egyedi azonosítóval ellátott kupon az alábbiakra érvényes: 20% kedvezmény minden eredeti alkatrészre, tavaszi átvizsgálás 2990Ft-ért, klíma átvizsgálás 9990Ft-ért, 20% kedvezmény bizonyos eredeti tartozékokra és 15% kedvezmény bizonyos butik termékekre. Az árak ÁFÁ-val együtt értendők.

Minden alkatrészt a kedvezményt biztosító hivatalos márkaszervizben kell beszerelni. A kedvezményes légkondicionáló berendezés átvizsgálás nem vonatkozik a 1234yf típusú, új hűtő folyadékot tartalmazó gépkocsikra. A Fiat Group Automobiles Central & Eastern Europe Kft. fenntartja a jogot az ajánlatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására, vagy megszüntetésére.

Forrás: www.kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés