Jeep nagykövetünk Lázár Zoltán világbajnok

 

Jeep nagykövetünk Lázár Zoltán világbajnok

Szeptember 13-án, Budapesten, a Nemzeti Lovardában megrendezett Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság felnőtt döntőjének eredményhirdetésén mutatták be hivatalosan Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó világbajnokot, mint a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz nagykövetét. Lázár Zoltán egy éven át egy Jeep Wrangler Rubicon modellel képviseli a KB Autoteam-et Jeep nagykövetként.

Az országos bajnokság díjátadó ünnepségén és rendhagyó autóátadásra került sor. A Nemzeti Lovardában jelenlévő vezetők, lovasok, és hivatalos személyek jelenlétében, Lázár Zoltán, kilencszeres fogathajtó világbajnok részére Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedés ügyvezetője és Andrew Higgins, FCA-CEE ügyvezetője egy Jeep Wrangler Rubicon terepjáró autót adott át egyéves használatra a 2021-ben Budapesten megrendezésre kerülő Fogathajtó és Lovastorna Európa-bajnokságra történő sikeres felkészülés érdekében.

A kilencszeres világbajnok fogathajtó világbajnok Lázár Zoltán immár, mint a KB Autoteam Kft. Jeep nagykövete tett egy tiszteletkört az országos bajnokság jelenlévő közönsége előtt. Lázár Zoltán a jövőben a KB Autoteam Kft. kiemelt rendezvényein és más, a Kiskunhalasi Jeep Márkakereskedéshez kötődő eseményeken képviseli majd márkanagykövetként a társaságot. Lázár Zoltánnal hamarosan egy film készül a nagyköveti autó bemutatásával felkészülési helyszínén Domonyvölgyben.

 

Kép-szöveg: Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés