Fiat téli szerviz akció 2017

 

Fiat téli szerviz akció 2017

Ahhoz, hogy nyugodtan vághasson neki a téli kalandoknak, fel kell készítenie autóját az évszak kihívásaira. Teljes körű átvizsgálási ajánlatunkkal megadhatja járművének a gondoskodást, amire télen szüksége van! 20 % kedvezmény minden eredeti alkatrészre és a Selenia olajokra 20 % kedvezmény bizonyos tartozékokra. Az átvizsgálás ára 2 990 Ft. A kerekek ellenőrzése.

Keresse a téli felkészítési akció lehetőségét 2017. október 1-től, november 30-ig a KB Autoteam Kft. Márkaszervizében, Kiskunhalason a Keceli út 19-23 szám alatt!

A részletekért katt ide a www.dijazzukahuseget.hu oldalra!

A kupon 2017.10.01. és 2017.11.30. között érvényes minden hivatalos Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Chrysler és Dodge márkaszervizben. Az egyedi azonosítóval ellátott kupon az alábbiakra érvényes: 20% kedvezmény minden eredeti alkatrészre, téli átvizsgálás 2990Ft-ért, 20% kedvezmény bizonyos Selenia olajokra és 20% kedvezmény bizonyos eredeti tartozékokra. Az árak ÁFÁ-val együtt értendők. Az ajánlat egy járműre kizárólag egyszer vehető igénybe. A kedvezmény a jelenlegi árlista áron kerül kiszámolásra és nem tartalmazza a munkaerőköltséget. A 20%-os alkatrész kedvezmény nem vonatkozik az alkatrész üzletben való megvásárlására. Minden alkatrészt a kedvezményt biztosító hivatalos márkaszervizben kell beszerelni. A fentebb említett kedvezmények nem vonhatók össze más kedvezményekkel, sem pedig a Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe Kft. hűség programjával. A kupon készpénzre nem váltható. A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe Kft. fenntartja a jogot az ajánlatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására, vagy megszüntetésére.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés