Fiat téli szerviz akció 2015

 

Fiat téli szerviz akció 2015

A hó szerencsére még nem, ám a Fiat 2015-ös téli átvizsgálási, szerviz, alkatrész, tartozék akciói viszont sűrűn hullnak ügyfeleink elé. Mindig számíthat ránk. Köszönhetően az Ön autógyártó szakértőjének, a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviznek!

Mivel mi terveztük és gyártottuk, tökéletesen ismerjük is gépkocsiját.

  • Szakembereink és magasan képzett munkatársaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt.
  • Az eredeti gyári alkatrészekre vonatkozó két éves garancia minőséget és hosszú távú teljesítményt garantál.
  • Minden beavatkozás előtt egyértelmű árajánlatot adunk az alkatrész költségre és a munkadíjra vonatkozóan: nem érheti meglepetés!

KARBANTARTÁS ÉS ELLENŐRZÉS:

Minden télen alapvető lépés.

FÉKEK

Rendszeres átvizsgálásuk 10.000 kilométerenként szükséges, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a fékbetétek és féktárcsák megfelelő állapotban vannak.

AKKUMULÁTOR

Az akkumulátort 3 év után ellenőrizni kell, hogy a jármű biztosan elinduljon rossz időjárási körülmények között is.

GUMIABRONCSOK

A mélyebb barázdáknak köszönhetően a téli gumiknak jobb a tapadása, így biztonságosabb vezetést és nagyobb teljesítményt garantálnak.

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

Az ablaktörlő lapátokat évente cserélni kell ahhoz, hogy minden időjárás mellett kiváló látási viszonyokat biztosítsanak.

KATTINTSON IDE AZ AKCIÓ RÉSZLETES LEÍRÁSÁHOZ!

A Mopar® alkatrészeket a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. Tavaszi akciónk keretében pedig még elérhetőbbek, mint valaha.

Az ajánlatok igénybe vételéhez töltse ki a REGISZRÁCIÓS ŰRLAPOT, hogy megkaphassa kuponját. 

A kupon letöltéshez katt ide!

Keresse legjobb téli ajánlatainkat a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszervizben!                                 6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23. telefon: 77 429 395

A feltüntetett kedvezményes ajánlatok 2015. 10. 01. és 2015. 11. 30. között érvényesek. A 20% kedvezmény kizárólag eredeti alkatrészekre és bizonyos eredeti tartozékokra vonatkozik. Az egyedi azonosítóval ellátott kupon által biztosított maximum 20% kedvezmény kizárólag az egyedi azonosítóhoz beregisztrált alvázszámhoz vehető igénybe, abban a márkaszervizben, ahol a kupon érvényesítése megtörtént. A kupon készpénzre nem váltható, a kedvezményes téli átvizsgálásra, illetve más, a FCA CEE Kft. által közzétett kedvezményes kereskedelmi ajánlatra nem használható fel, azokkal nem vonható össze. A FCA CEE Kft. fenntartja  változtatás jogát. Részletekről és feltételekről érdeklődjön márkaszervizeinkben.

KB Autoteam információ

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés