Fiat flotta a Kiskunvíz Kft-nél a KB Autoteam-től

 

Fiat flotta a Kiskunvíz Kft-nél a KB Autoteam-től

Nyolc új haszonjármű üzembeállításával erősíti a biztonságos vízszolgáltatást a megyében az ötvenhárom településen víziközmű szolgáltatást ellátó Kiskunvíz Kft.. Szeptember 11-én, a kiskunhalasi kirendeltség előtt vette át Vékony Melindától, a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz értékesítési vezetőjétől Mátyus Zoltán ügyvezető igazgató a mintegy negyvenmilliós összértéket jelentő járműveket, amelyből hat darab Fiat haszonjármű erősíti a társaság mobilitását.

Pénteken délelőtt nem volt szabad hely a Kiskunsági Víziközmű – Szolgáltató Kft. Kiskunhalasi Kirendeltsége előtti parkolóban. Nyolc vadonatúj haszonjármű foglalta el az átadás és bemutatás idejére a helyeket. Katonás rendben sorakoztak fel a most beszerzett új kisteherautók az épület előtt, amelyeket Mátyus Zoltán ügyvezető mutatott be. A nyolc darabos flottában hat Fiat haszonjármű állt. Utóbbiakat Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz értékesítési vezetője adta át figyelmességi ajándék és virágcsokor kíséretében az ügyvezető igazgatónak.

Az autóvásárlást a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal beszerzési szabályzata alapján hirdették meg, amelyre jelentkezett a KB Autoteam Kft. – mondta Vékony Melinda. „Egy ilyen közüzemi feladatokat ellátó céget nem csupán jó árral, különleges ajánlattal kell kiszolgálni. Nekünk a KB Autoteam Kft. hozzáadott értékét is markánsan kell megjeleníteni. Egy ilyen flotta éveken át tartó hatékony üzemben tartása komoly, megbízható szerviz hátteret kíván. Mi ezt is nyújtottuk, amikor ajánlatot tettünk. Örülök, hogy ebben a kiélezett gazdasági helyzetben tudtunk a termékünk mellé megbízható szolgáltatási hátteret adni. Tudtuk, hogy előny a cég vezetési pontján, Kiskunhalason ezt a sokoldalú szervizhátteret biztosítani. Örülünk, hogy megfeleltünk az elvárásoknak” – nyilatkozta az értékesítési vezető.

Mátyus Zoltán nyilatkozatában kettős érzésekkel számolt be a Kiskunvíz Kft. járműparkjának fejlesztéséről. „Nagy öröm, hogy ezeket az új haszonjárműveket az ivóvíz és szennyvíz szolgáltatási kör biztonságos működtetése érdekében szolgálatba állíthatjuk. Ez nagyban hozzájárul a mobilitásunkhoz és a gyors hibaelhárítások megoldásához a jövőben.”

Az átadott járműveket azonnal szolgálatba állította Kiskunvíz Kft. és az azokat használó munkatársak átvették az autókat.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés