Fiat 500X

 

Fiat 500X

Megérkezett az Új fiat 500X a KB Autoteam Kft. Fiat márkakereskedés és Márkaszervizbe. Nézze meg, tájékozódjon és próbálja ki március 20-án, 21-én és 23-án (péntek, szombat, hétfő) tartandó nyílt napok keretében szalonunkban az új Fiat 500X modellt! Értékesítő munkatársaink bevezetik a fiat 500X lenyűgöző világába.

 A nosztalgikus hangulat, amely legújabb kori technológiával kínál utánozhatatlan élményt. Az 500-asok feelingje kényelmes belső térrel, a minden körülmények közötti helytállással, a legvadabb tereppel is megbirkózó képességekkel, különleges biztonsági felszereltséggel. Fiat 500X, a XXI. századi életre teremtett járműtechnológia négy keréken és elérhető áron.

ÚJ FIAT 500X MÁR 4.390.000 Ft-TÓL!

A csábító design, amely mindig is jellemezte az 500-ast, a legkifinomultabb technológiákkal párosítva. A Fiat 500X ezt mind magában foglalja. A Fiat 500X Off-road Look változatában fejezi ki legjobban off-road jellegét: egyedi lökhárítók védőbetéttel, gyémántfényű keréktárcsák, egyedi fényezésű karosszériabetétek és tetőrudak. Az 500X nagy teljesítményű benzines- és dízelmotorok széles választékát kínálja, melyek a maximumot nyújtják erő, sebességváltó, CO2 kibocsátás és teljesítmény tekintetében egyaránt, 4x2 vagy 4x4 meghajtású kivitelben. Háromféle sebességváltóval kapható: 6-sebességes manuális, dupla kuplungos 6-sebességes automata és az exkluzív 9-sebességes automata.

KIFINOMULT SZÍNEK ÉS FINOM ANYAGOK

A Fiat 500X belsejében már első pillantásra látható a minőség. A puha érintésű anyagok kifinomultak és a műszerfal-betétek polírozott fémhatásúak. A nagyméretű, ergonomikus üléseket szegélyvarrás teszi egyedivé, kárpitjuk pedig dohányszínű műbőr vagy fekete műbőr, piros betétekkel. Az exkluzív hangulatvilágítás egyedi légkört teremt, ami még kellemesebbé teszi a fedélzeti élményt. A sportos formájú kormány tökéletes fogást és optimális kéz elhelyezkedést biztosít. A központi műszeregység három kerek elemével a történelmi 500-ast idézi. Középen található a 3.5" TFT kijelző, amely egyszerűen és azonnal kommunikálja az információkat a vezető felé, illetve számos személyreszabási lehetőséget kínál.

TESZTELJE, PRÓBÁLJA KI, RENDELJE MEG!

Nyitva tartás:

Március 20. (péntek): 8-tól 17-ig, március 21. (szombat): 8-tól 17-ig, március 23. (hétfő): 8-tól 17-ig

Elérhetőség: Kiskunhalas, Keceli út 19-23, telefon: 77 422 596,

E-mail: halas@kbautoteam.hu

KB Autoteam információ

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés