Egy Jeep-ben minden, ami kell

 

Egy Jeep-ben minden, ami kell

A harcmezőn született és megküzdött minden sikerért. A 80 éves születésnapját ünneplő Jeep nem adja meg magát, mert úttalan utakra jött a világra. Az elmúlt nyolc évtized természetes fejlődésének minden szakaszában helytállt. A Jeep töretlen térhódításának egy különleges limitált szériával ad nyomatékot a kis SUV kategóriában. Íme, a Jeep Renegade 1.0 T3 80 th Anniversary kiadás.

Márkakereskedésünkben a jubileumi Renegade 1 literes, benzines motorjával 120 LE teljesítményre képes. A extrával teli alapfelszereltség plusz metál fekete színnel - némi felárért - kapott méltóságteljes eleganciát. Ezzel a külső megjelenéssel és teljesítő képességgel minden helyzetben nyerő.

Családi autónak, a terepjárást is számba vevő munkaautónak, vagy akár sport, szabadidős és hobbi célokra is kiváló. Ja, és ha ezzel a fényezéssel vágódik be egy kerti partira, biztos lehet benne, hogy megsüvegelik az érkezését.

A modell teljes leírásához kattintson ide! És még egy fontos info! Az autó ára a kategóriacsatában is nyerő. A Jeep Renegade 1.0 T3 80 th Anniversary modell megtekinthető, kipróbálható a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedésben!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés