A tizenkettedik bajnoki cím

 

A tizenkettedik bajnoki cím

Jöttek, láttak és győztek a 2015-16-os szezonban is. Megszerezte tizenkettedik megyei elsőségét a KB Autoteam SE női kézilabda csapata. A mai mérkőzés csupán formalitásnak bizonyult. A vendégként érkező Nemesnádudvari NKSZE-nek még soha nem sikerült győznie a Halas ellen. Óriási meglepetés lett volna, ha most történik másként. Jól kezdtek a vendégek a vasárnap délutáni találkozón, mert a 8. percben még ők vezettek (4-5). Ezután azonban az történt, amit Virág Erika csapata akart és ők győzni léptek pályára. KB Autoteam SE - Nemesnádudvari NKSZE 39-22 (20-11).

A mérkőzést követően a szimpatikus és végig hajtós Nemesnádudvari NKSZE edzője, Husti Imre Jenő sportszerűen kezet fogott Virág Erikával és gratulált az újabb bajnoki címhez, további sikereket kívánva az együttesnek.

Virág Erika az ünneplő csapattól elszabadulva röviden értékelte a szezont. „Nem tudtak legyőzni bennünket, de nem akarok nagyképű lenni. Az ősszel nem gondoltam volna, hogy ilyen magabiztos tavaszt hozunk és szinte simán begyüjtjük az újabb bajnoki címet. Két döntő momentuma volt az idei fordulóknak. Mindjárt az elején legyőztük a Vadkertet, aztán a Bokodot, ezután már felszabadult játékkal nyertük, ingadozások nélkül a következő találkozóinkat. Most egy kicsit ünneplünk, lesz egy záró bankettünk és aztán kezdjük elölről az örömkézilabdát, újra a megyei első osztályban.”

A találkozót követően azonnal megkapták lányaink a bajnoki címért járó kupát és érmeket. A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség elnökségének tagja, Demeter József adta át a KB Autoteam SE-nek járó aranyérmeket. A csapatnak gratulált Juhász Tibor elnökségi tag, a fő támogató KB Autoteam Kft. tulajdonosa is.

Jegyzőkönyv:

KB Autoteam SE - Nemesnádudvari NKSZE 39-22 (20-11)

Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2016. május 8. 16 óra, 20 néző

Mérkőzésvezetők: Turák Lajos, Vincze Judit

Büntetők: 2/2; 7/4; figyelmeztetések: 2/3; kiállítások: 1/0.

Mérkőzés alakulása: 8.p: 4-5, 15.p: 11-6; 25.p: 17-10; 45.p: 30-17. 58.p: 37-20.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Csehó - Kovács Nikolett 2, Baksa Nikolett 4, Makai Katalin 6, Nagy Marianna 16/2, Tóth Lili 8, László Krisztina 2, Dudás Katalin 1.

Nemesnádudvar: Magyari Emese 3, Vinter Márta 2/2, Schindler Erika 5, Halbländer Bettina 1, Kleinné Simon Zsuzsanna 8/2, Szabó Tímea 3.

KI

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés