Társadalmi szerepvállalás

Társaságunk a kereskedelmi, gazdasági tevékenységén túl, erőforrásaihoz mérten jelentős anyagi támogatást nyújt Kiskunhalas és vonzáskörzetében szociális, kulturális és sport területre. A KB Autoteam Kft. menedzsmentje széleskörű társadalmi (ügyfél) kapcsolatán keresztül érzékeli azon ellentmondásokat szociális, kulturális és sport területen, amelyek feloldásához hozzá tud járulni, ami segítségnyújtást 1997-es létezése óta folyamatosan meg is tesz. Az elmúlt bő másfél évtizedben rendszeres támogatója társaságunk a halasi közélet - bizonyos esetekben, tágabb környezetének - említett szféráinak.

A KB Autoteam Kft. kiemelten támogatta, a halasi lovassportot, a versenytáncot, a kézilabdát, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház szakmai, közösségi rendezvényeit, kiállításokat és egyéb kulturális, sport és szabadidős eseményeket. Névadója és fő támogatója a KB Autoteam SE női kézilabda csapatnak, amely már 13-szor nyerte meg a Bács-Kiskun Megyei bajnoki címet. Évek óta szoros együttműködésben állunk a Sóstó Csárdával, amelynek eredménye, hogy szervezői, támogatói vagyunk a hagyományőrző Gulyás Fesztiválnak, karácsonykor pedig szintén fő támogatójanként szerepelünk a csárdával közösen meghirdetett jótékonysági halléfőzésnek.

Ugyanakkor társaságunk nem csak kifelé, de a munkahelyen belül is éves terv szerint, belső közösségi, szabadidős rendezvényeket szervez a kollégáknak, amelyekkel a munkahelyi légkört és a munkatársak kapcsolatát, motiváltságát erősíti. Cégünk több díjat is kiérdemelt a társadalmi szerepvállalása okán. Legutóbb 2012-ben, Juhász Tibor ügyvezető Kiskunhalas Várostól, az év vállalkozója címet vehette át, amely nagyban köszönhető a város közéletében játszott meghatározó szerepének. A KB Autoteam Kft. a jövőben is elkötelezett a társadalmi szerepvállalásban és folytatja azt a belső, külső közösségépítést, amely az emberek jó közérzetét, egymásiránti tiszteletét fejleszti.


Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.